Loading…

Derfor os

Safe4us har erfaring inden for sikkerhedsløsninger til både private og erhverv. I vores portefølje har vi store ejendomsselskaber, hvor safe4us står for deres alarm, videoovervågning samt elektroniske dørlåse også kaldet adgangssikring. Vi har også privatkunder, som har forskellige ønsker i forhold til sikring i hverdagen, vores behov er jo forskellige. Derfor er vores udvalg bredt og du kan leje eller købe, det der passer dig og eller din familien bedst.

Vi er til for dig, der vægter sikkerhed og tryghed højt i hverdagen.

Vores virksomhed er  personlige og nærværende, vi slipper dig ikke før du er tilfreds og har en god mavefornemmelse. Vi lytter til dig og sætter service og fortrolighed højt.

Mange tror desværre, at tyverialarmer og videoovervågning er en dyr affære, men det behøver det ikke at være. Safe4us har de nyeste og bedste produkter på markedet og sammen med vores samarbejdspartener holder vi os ajour med markeds tendenser og krav, vi har fingeren på pulsen for at sikre dig og din familie bedst muligt.

Vi er her for at gøre det nemt og brugbart for dig og familien.

Når det drejer sig om sikring mod indbrud og brand, gør man ikke tingene halvt. Med alarmanlægget fra Safe4us, får du et pålideligt sikkerhedsprodukt, som er udviklet af de bedste indenfor branchen af sikkerhedsudstyr og tilbehør, hvor høj sikkerhed, udvikling og nytænkning er deres 1. prioritet.

Udover at være et professionelt alarmsystem, kan Safe4us alarmen også styre mange af husets elektroniske apparater, lys, el og varme og dermed gøre dagligdagen endnu mere sikker og smart.

FREMTIDSSIKRET OG INTELLIGENT ALARMSYSTEM

Hvis dine ønsker eller din situation på et tidspunkt ændrer sig, behøver du ikke at investere i et helt nyt alarmsystem. Du kan nemlig altid tilføje nye enheder til din alarm – på den måde er vores alarm fremtidssikret.

Safe4us alarmer er meget mere end blot tyverialarmer. Faktisk kan du med det store udvalg af tilbehør integrere alarmsystemet i dit hjem. Så kan du styre alt lige fra elektronik til lys og varme – Nemt, bekvemt og intelligent. Vores alarmsystemer er udviklet efter nutidens tendenser, hvor ’det intelligente hjem’ er i fokus.

Muligheder

RAPPORTERING
Nabohjælp
Ved nabohjælp får naboerne besked på TrueConnect appen på deres mobil om, at din alarm er gået i gang. De kan herefter gå over og se, om der er indbrud eller om der er andet, der har aktiveret alarmen. Ved denne løsning er der ingen månedlige omkostninger.

Koblet til kontrol central
Hvis ikke du ønsker at anvende nabohjælpen kan alarmsystemet kobles op til en kontrolcentral. Det betyder, at kontrolcentralen tager aktion på alarmeringen og sende en vægter ud, hvis alarmen går. Denne løsning koster et månedligt beløb for servicen.

FREMTIDSSIKRET OG INTELLIGENT ALARMSYSTEM

Hvis dine ønsker eller din situation på et tidspunkt ændrer sig, behøver du ikke at investere i et helt nyt alarmsystem. Du kan nemlig altid tilføje nye enheder til din alarm – på den måde er vores alarm fremtidssikret.

Safe4us alarmer er meget mere end blot tyverialarmer. Faktisk kan du med det store udvalg af tilbehør integrere alarmsystemet i dit hjem. Så kan du styre alt lige fra elektronik til lys og varme – Nemt, bekvemt og intelligent.

Vores alarmsystemer er udviklet efter nutidens tendenser, hvor ’det intelligente hjem’ er i fokus.